SEMBELIT BERDARAH

hi moms , normal x kalau sembelit berdarah tapi x buasir ? sbb first time kena mcm tu dan skrg dh 37 weeks pregnant #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

sy mse preggy ni rajin kne sembelit.. kdg2 ade jugak bdarah.. buasir pon ade kne jugak.. sis kne mnum air bnyk + mkn sayur n buah.. if sis takut bleh beli ubt lembut najis.. sy kt rumah standby ubt duphalac.. klu rse2 cam bhari x mmbuang sy mkn je ubt tu.. insyaAllah x kne dah..