Gdm on Dc ? Berat drop

Hi moms nk tnye sy preggy 16w.. nape berat xnaik2 eh.. dh la kene jaga gula buat bsp pastu doc tekan2 plak nape xnaik berat.. berat duk maintain situ je, bila scan mcm biasa bby besar 1minggu awal dri biasa.. normal ke moms ? Stress la ,xtau nk mkn ape dh. Dh mkn buahh dh mkn 3x sehari... still xnaik. Moms blh bg cadangan x perlu buat ape dan mkn ape ? #ingintahu #firstmom #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

15 Các câu trả lời

sama lh... misi asyik marah berat tak naik... tp dah 27w ni baru naik 2kg yg mula2 tu mmg tak naik 😁

sama sy pun gdm on dc berat pun taknaik tapi baby besar nurse dgn doc bising pulak berat taknaik🥲

1mo trước

hah btul yg tu dia mrah.. untung bby besar, ni kalu bby plak kecik berat lak xnaik lg lahh kene bebel

Saya PON dah 35 3 hari berat badan still 58😊 sebelum mengandung berat 51 52😊

Saya pon gitu ..kejap naik kejap turun tapi baby besarnya normal

normal