Hospital bersalin and recommend doc

Hi moms, nak tanye ade sesiape yg boleh bagi recommend private hospital and woman doctor for delivery ye, area kajang, bangi. Thanks in advance.#hospotalbersalin #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

Saya bersalin di Annur..kalau tak salah Dr Wan Masliza..sy bersalin czer. Sempoi doktor tu. Mudah terhibur 😂 Mulanya sy ambil doc lain tp doc tu nk ke umrah pula. Doc lain tu tak suka sembang personal..😅 dia tak layan langsung sy sembang lain kecuali kandungan. Sy ditukarkan dgn doc masliza ni. Annur pricey sikit tp diorang tak paksa. Kalau tak jadi bersalin sana, doktor siap suggest nk bersalin goverment tak? (Sbb sy tiba2 kena czer). Kalau taknak ubat pn xpe bgtau je. Lepas bersalin layanan pn ok. Sy first time bersalin swasta lepas 2 kali government.

11mo trước

Ooo baik baik nanti sy searching. Ade yg recommend jugak hospotal islam azahra. Sy ni baru kat msia so first time nak delivery kat sini.

Kawan husband saya wife bersalin Andorra. Total bill dalam 30k++ (czer and baby admitted NICU) and service tip top!

11mo trước

Kalau bersalin normal and anak tak admit NICU, it won't go up to 30k. Awak cuba la explore Andorra website. They have delivery packages too.

ANDORRA. Saya tak delivery sana cuma banyak baca story kawan yg delivery sana servis tiptop