SUSU YG SESUAI UTK NEWBORN

Moms blh suggest x susu formula apa yg sesuai utk bayi newborn?first sy guna S-26,lepastu tukar kpd Enfalac Baby,ank sy baru 20 hari,tp ank sy asyik cirit je sampai nangis x leh nk tido mlm,x pasti jugak baby cirit sbb susu atau sebaliknya,sy betul2 dh jaga mkn sbb bf.. #firstmom

15 Các câu trả lời

Maaf. Boleh saya tau macam mana nak kenalpasti baby cirit. Saya first mom

11mo trước

baby berak lebih dr 7@8x sehari. lepastu najis baby mcm berair yg berisi atau pon xde isi.

anak saya minum dupro je

try n error.. tny misi..

try dutch baby

Anmumlac