Tempat best babymoon.

Hi moms. Berape bulan kandungan ye safe utk g cuti2, babymoon? Pastu ade cadangan tak hotel @ tempat yg best utk pergi? Sy dari Selangor. Kalau boleh taknak yg long distance. Prefer tempat yg relax & mendamaikan saja. Kalau boleh hotel best, yg tak perlu kuar pun okay ❤️

1 Trả lời

hotel area selangor putrajaya kl pon byk. ade pullman, dorsett ade, dash box ade. nak jauh sikit pegi rumah hutan. boleh search dkt fb. sekali dgn review ade. boleh tau experience org lain kt situ.

2y trước

wah, thank you 🤍