Kurang minum susu 😥

Hi moms! My baby dah 7bulan lebih, dah berapa hari dia tanak minum susu, air liur asyik meleleh, kuat meragam lately ni, tido pun merengek mcm tak selesa. Tp makan nak, takde masalah nak makan cuma susu tanak minum. Kdg sehari tu dia minum susu tak sampai 20oz. Air kosong pun kurang nak minum. Ada yg pernah experience tak mcm ni? Omak dah poning ni #ingintahu

2 Các câu trả lời

mungkin baby dah masuk fasa mental leaps 6. anak saya pun skrg meragam juga, puan cuba bagi makan yang bersup berkuah.