BABY 2 BULAN 19 HARI

Hi moms . Anak sy 2 bulan 19hari tak berak 1-3 hari , baby full fm . Start fm masa 1bulan lebih , sepanjang fm takde masalah , berak semua okay masa tu , wrna najis normal , perut tak kembung ( tak keras ), kerap kentut and tak meragam . Kadang tu berjarak , hari ni berak esoknya tak berak . Normal ke kalau baby 1-3 hari tak berak ? 1st time mom , so tak tau lg . Risau jg kadang² sebab sepanjang hari lain berak je tapi kebelakangan ni tak berak . #pleasehelp #firsttimemom #advicepls #firstbaby

1 Trả lời

anak sya pun full fm .sblm dmm pk je berak .skng berak hijau lumut n kuning mustad .da 2 minggu mcm ni .berak pun 2 hari skli jumpa doc dia cakap slgi bby x meragam n perut x keras its normal .jgn smpai 5 hari x vberak ,perut keras n meragam tu maknya bby ada maslah nak berak .anak sya selang 2 hari baru berak

1y trước

yeee awak .bby yang full fm septutnya kna berak hari2 .tapi lau 2 hari itu kna berjaga2 .if dah masuk 3hari awak bawak jumpa doc. sbb bby full fm kan .so better g jumpa doc baru tau maslah dia .