Ada moms Yang pegi Tarawih ke

Hi moms. . Ad tk moms sini yg pergi tarawih . Ok ke tak Pas tarawih tu

10 Các câu trả lời

Saya tak pergi, sbb kadang lepas buka saya suka pening and mual, kdg kalau tak tahan sangat muntah, lepas tu kdg tu solat jemaah solat fardhu dgn suami pun rasa pening nak pitam. Kalau awak rasa badan awak okey and Larat, Insyallah tak ada ap, boleh je pergi terawih😊

buat dkt rumah je dgn suami, pernah sekali tu rasa nak jatuh .. elok je bacaan dh habis terus rukuk, fuh lega sikit.. bila berdiri je start nk pitam berpeluh2.. tak sure kenapa .. pastu nak solat laju2 ni dgn perut kena tekan sbb nk bangun fuh mengah jugak..

Baru terjadi pada saya tadi.. Buat solat tarawih msuk rakaat ke-4 tetiba keliling jadi gelap, suara imam pun dh jadi x dengar, badan mula terhuyung hayang mcm nak jatuh.. Cepat2 saya keluar saf sblum apa2 jadi pada saya nanti..

Saya pergi sehari je. Baru buat 6 dah nak pitam mata terus rasa gelap & kepala ringan. Try teruskan dengan solat duduk pun tak boleh sebab terus muntah lepastu.

pergi masa puasa ke4.5. pastu penat. perut asik cramp. pastu mual muntah. kalau larat boleh je pergi.

Buat kt rumah saja. Mudah dan boleh ikut pace sendiri.

Buat slow2 sendiri je huhu, x larat catch up imam 😅

Saya mampu 8rakaat jeee

Alhamdulilah ok je

Buat kt rumah.