Sengsara batuk masa mengandung

Hi moms, ad cara paling berkesan tak , nak hilangkan batuk dgn cepat? skrg sy minum air suam+lemon+madu sikit .. Sengsara sgt la batuk² ni.. pinggang sakit kalau btuk kuat😫bahagian ari² pun sakit. skrg bru 30w

2 Các câu trả lời

Pergi je klinik bgtahu batuk and inform aqak tgh pregnant. Ada ubat batuk yg selamat utk ibu mengandung. Saya dlu pn batuk time mengandung and doc bg ubat batuk jenis herba.

Sy makan madu original saudi. Mmg terus baik dlm sehari. Alhamdulillah