Muntah air kuning

Hi mommyyyy semua. Siapa yg sblum ni dia share takda alahan. Dah start ada ke belum tu? I sblum ni pun mcm syukur yaa alhamdulilah takda mual muntah. Masuk minggu ke 8 bru thu apa erti nya mual muntah sampai muntah air kuning😆. Skrng minggu ke 10 masih mual muntah. Sooo, geng geng muntah semua semoga terus sabar ya! We can do this!💪🏼💪🏼

2 Các câu trả lời

sy biasa alahan start minggu ke 8 hingga ke 13. lepas tu baru ok. bertabahlah sis

sy week ke 14 baru rasa loya muntah dgn pening normal kee