tompokan coklat di underwear

hi mommy..sya bru prgnant 6w 2days..tpi harini dlm tnghari tadi otw nk p mndi, tngok dkt underwear ada coklat² .tak terang sngt. skrng baring dh ok.tak kluar dh. kenapa ye mommy?? srry frst bby.tQ mommy.?

9 Các câu trả lời

My 1st pregnancy mcm ni. Masa 6minggu spotting. Last2 miscarriage masa 12/16 minggu(lupa). Walau pun dah bed rest.. n klua je drh sy trus g hospital. Doc check dgn mulut itik smua. Try g hospitl check.. 😀😀

4y trước

Sama la.. dh la masa miscarrge kena korek hidup2. Masuk besi pengcungkil smua. Allah je tahu sakitnya tu. 😅😅

Banyak kn bed rest jgn buat keja Just bangun pegi mkn minum or toilet selebihnya jgn buat, mcm saya juga masa 7 weeks kena jaga btl2, xbole lelah syg. Take care

Better bed rest je. Jgn buat kerja berat2, berjalan banyak pon jangan. Xde orang tau punca keluar benda tu. Ada org kata normal, ada org kata x normal.

sy pon awal pregnant ad jga sikit2..g klinik swasta dktr bgi ubat kuat rhim..sy mkn smpy stop cklt.. sy doakan kndungan sis shat..amin

Sama ngan saya awak .. saya pun pagi2 ada tompok² coklat . Saya cek kat klinik dia cakap normal..dia bagi acid folid untuk baby

Rehat byk2. Jgn buat kje berat. Kalau berterusan pegi la check kt klinik. Kalau sekali je insyaAllah xde pape.

Pengalaman saya 2x spotting berakhir dgn keguguran..bykkn berehat dan refer doctor...

semoga semua baik2 je ye sis...jgn angkt berat2..jumpa doktor kalo kluar tompok lg.

Banyak kan rehat.. Kalau pendarahan masih berlarutan batter PG hospital..