senggugut.

Hi mommys..Saya just nk tny kot2 ada ke petua2 yg blh hilangkan senggugut.org kata kalau ada senggugut ni susah dpt ank..dr zaman ank dara smpai dh kawin sy akan dpt senggugut bl time period.tanpa gagal.

1 Trả lời

Sy pn jenis sengugut kuat, sakit dia tu smpai termuntah2. Alhamdulillah ade je rezeki boleh mengandung. Cuma kalau berterusan n mcm cuba utk mengandung lebih dr 2 tahun, kene jumpa pakar dah utk cek. Sbb seseorang tu dikatakan kurang sbur bila usia perkahwinan dh 2 tahun tp stil berhubung mcm biasa dgn suami, tp susah nk lekat