Mimpi melahirkan dan Menyusukan bayi

hi mommys semua , smlm sy mimpi sy bsalin scara czer then dlm mimpi tu sy mnyusukan bayi tu , ada tak mommy pernah mimpi mcm ni . mungkin sy tlampau excited nak jumpa baby kot , tu la kerap mimpi jmpa babyy ? #babyfirst #33weeks2days

14 Các câu trả lời

Baru alamai mimpi mcm nie...

Samalah sis, sy sllu mimpi bersalin baby boy & kena tahan dlm wad hospital dgn baby 😂😂 Sy n husband bcadang taknak tau gender baby, biar surprise

Dulu masa bujang, banyak mimpi menyusukan baby. Jumpa ustaz, ustaz cakap ada saka suka ikut saya. Nak cari tuan. Lepas tu dah buang, okay dah tak ada mimpi bukan2. Sekarang mengandung, mimpi lagi menyusukan baby. Berubat lagi sekali, katanya ada benda ikut sebab bau darah baby. So kena bawak benda tahan macam pisau lipat, gunting kecik. Bawak je pergi mana2 @ simpan dalam beg. Orang tua kata benda tu takut dengan benda tajam

5y trước

Kalau risau, boleh terus pergi berubat jumpa ustaz. Moga tak ada apa apa la

Pernah je mimpi mcm tu for the 1st prgnancy, susukan bayi & gendong bayi..Kalau mimpi mcm tu kne cepat2 bngun. Jgn layan mimpi tu..sbb xelok kata ustaz/ustazah.

5y trước

Aamiin..tq sis..