pampers newborn.

hi mommys! nak tanya lah, utk newborn baby kan. pampers sesuai jenama apa ya? yang biasa mommys gunakan n selesa utk baby? sebab ni first baby ? so banyak nak kena tahu lagi heee

38 Các câu trả lời

mane mane pon bole . nanti lame lame die akan selese mane yang sis beli time newborn

draypers,pet pet,jgn beli jenma mahal,sbb baby nnti krp berak,syng beli mahal2

mana2 jenama pun boleh..beli 1pack je dl sbb nk test baby ok x dgn pempers tu

Saya guna huggies sis, mmg best cptn menyerap tp klu nak lg murah ada kot

Saya setakat ni dah try 2 jenis:- huggies dry newborn dan drypers newborn

ikut my experience.. new born, anak saya dua2 pakai brand drypers.. okk

mna2 jenama ok je jnji takde allergic cz sy beli tukar2 jenama..

Petpet bukan setakat murah tapi berkualiti pampers pun lembut

petpet okay..tpi atas kulit bayi masing2 .

saya pakai petpet je..murah sikit