PREGNANT ANAK 5 bulan

Hi mommys, nak tanya how to stay positive ya sbb saya tengah pregnant 5 week with baby 5 months. Mentally & physically not ready. But org ckp ni rezeki. Buntu tktau nak buat apa. Plus how to handle toxic boss with toxic working environment. Since boss dah warning cannot get pregnant within 2@3 years sbb baru je lepas cuti bersalin 3 bulan. Boss mmg sangat toxic. Sampailan cuti maternity pun tak habis2 ungkit, cuti tapi bayar gaji. Mentally exhausted kalau dkt offixe dgn bos yg toxic. But i love my work. Saya taknak kelihangan kerja, mcm mana nak kuatkan diri utk buat pekak je? Please give me some advice. Really need help 🥺😔

1 Trả lời

Maybe boss u rant smpai begitu sekali sebab dah taknak u dlm cpny dia? U can get better kt tempat lain ? Maybe ..

12mo trước

Selalu org kata good environment + gaji tk best or bad environment + gaji best.. either one or kalau rezeki dpt dua2