Recommended - Susu Ibu

Hi mommys, nak tanya. Ada yang consume susu khas untuk ibu mengandung / susu biasa? Tapi yang boleh tambahkan berat badan kita? Saya mmg dari first pregnant ada masalah low BMI, berat susah naik. First pregnant KK ada bagi susu khas dari KK lepas consult pakar pemakanan. Tapi kalini tak bagi 😅 jadinya nak kena cari sendiri.

2 Các câu trả lời

sy aritu berat statik sampai masuk 5 bln..lepas tu sy minum anmun..mmg naik lepas tu berat

try minum anmum materna