5 weeks 6 days

hi mommys. ada x yg sama dgn sy hari pertama haid 7 February 2024 ? cek upt /opk semua positive. bila waktu sesuai nk buat confirm scan?

16 Các câu trả lời

6 minggu dah boleh pegi klinik sis, tapi kalau ada sebarangg sakit @ keluar spotting terus jumpe doktor ye.

6mo trước

okay tq sis.. 👍🏻🥹

🙋🏻‍♀️ same dgn sy . Sy pon 7/2/24 period pertama . Tp sy blm pergi scan ag. Nk tggu sikit ag

6mo trước

semoga dipermudahkan sis .. 🤲🏻🥰 sy pun tggu seminggu mcm tu utk scan.. semoga kandungan membesar dgn sihat hingga bersalin nanti sis..

6minggu da boleh sis ..tapi sy scan baru nampak kantung sahaja ...kena repeat scan 2minggu lagi

6mo trước

sama sis saya pegi scan mnggu lpas 6 week nmpk kantung je

Sy 1 feb…mula2 cnfirm kt swasta lps tu bru g kk

6mo trước

Dh sis…

Saya nk pegi 7 minggu nnt. Harap dh boleh nmpk

6mo trước

Aamiin.. semoga dipermudahkan sis.. 🤲🏻 semoga kandungan sihat2 selalu.. 🥹 sy pun tggu dlm seminggu lg mcm tu baru scan..

8 minggu ke atas

6mo trước

tq sis 🥹👍🏻