Degupan jantung laju

Mommy,normal ker degupan jantung tiba2 laju n kdg2 mcm seakan2 sesak nafas, tapi hanya seketika shaja, then normal balik, #19week,

9 Các câu trả lời

Saya dah 33 weeks pastu dah 4 hari delayed dari suntikan inferon dekat kk, jumpa doc pastu dia terus refer hospital, check maybe PE (pulmonary embolism) Dia suruh buat CT scan, nangis jugaklaa before buat sebab risau effect baby, kalau sesak nafas better pergi hospital check risau jadi mcm saya, tapi cuba rest dulu, kalau in a few minutes degupan jantung dah okay, means takde apa apa la tu

5y trước

Saya ada problem hb rendah je tapi taklah rendah sangat dalam 8.9-9 mcam tu pastu suntikan inferon ni untuk hb low, baseline untuk pulse saya dalam 80 je tapi since 2/11 haritu pulse saya asyik tinggi dalam 120 mcm tu, terus doc refer hosp for further investigation, risau suspect PE..

Normal la kot. Suami sy selalu jugak tegur sebab katanya sy bernafas bunyi kuat sgt, macam penat sangat gayanya. Padahal tengah duk relax, tengah tidur je masa tu.

Biasanya sebab mungkin awak duduk dalam suhu yang terlampau sejuk, ada asma, atau salah tidur mungkin? cek doktor kalau berlanjutan

normal sis. saya dulu jalan sekejap je dah tercungap-cungap macam baru lepas berlari pecut. 😂 sekarang dah makin okey

Normal kot..sy pn mcm tu..naik tangga ckt pn semput rasa..

A ah... Kadang2 smpai semput rase kan.. Sabar yeee.. T hilang tu

5y trước

Saya kene. Mase awal2 pregnant..

Sy pn mngalami perkara yg sama...😥

Me too..sya ignore je..lama2 ok pula

Sy pun sma... Start week 15 .. G check kk time nk check pleasure blood slalu tinggi.. X thu knpa