Rasa panas, kuat berpeluh.

Hi mommy! Normal ke rasa panas even waktu hujan atau sejuk? Kadang2 peluh mencurah, walau waktu sejuk. #firstmom #ingintahu

6 Các câu trả lời

sama sis. 21w, masa masak kat dapur utk berbuka pun mcm baru habis marathon. suami pelik nmpk sy berpeluh2 mcm tu tanya sy baru habis balapan ke😅 klu masa kat luar peluh2 balik rumah bdn gatal2 miang mcm tu. mmg merah2 kena cpt2 mandi klu tak rimas sgt🥲

trimester ke brp? sy skrg 20w. balik je keje kena terus on aircond blik😂 pdhl suami sejuk, sy rse normal kot sbb blood pumping lebih byk skrg n salur darah pn mengembang.

2nd trims and saya rasa benda sama . Tidur dh sejuk2 hujan dgn aircond nya tp sy berpeluh 😂 .

Sama 2nd trimester mmg mcm tu kowt. Berpeluh busuk semua ada hahah redha jela

sama lh kena bkk aircond baru ok tapi tuu lh still rasa panas jgk😅😂

Sy 21w mmg cpt ase panas n tmbah2 musim panas skrg..