Tempat bersalin

Hi mommy..nak tnye sape ade pengalaman bersalin kat HUSM Kubang Kerian?oke x bersalin kat sana?btw due sy awl buln 9..so ingat nak bersalin kat kelantan..sy xtau pasal hospital kat kelantan mcm mne..sbb sy dr sabah..follow husband sruh bsalin kat kelantan..

2 Các câu trả lời

In sha Allah baik2 je dear.janji ibu n baby selamat...pasal perkhidmatan tu xtahu lah.sy pun kalau org tanya sy ckp cm tu je .moga2 mudah urusan mommy semua nt..aamiin

5y trước

Aamiin...

Ok jer...jgn risau...

5y trước

In Shaa Allah amiinnn