nebess dan nak tahu

mommy..nak tnya..smlm lepas bersama dgn suami..paginya sy kencing ada drh ikut..pastu try pakai pad..ada sisa drh jg..td buang air besar..ada kluar darah juga..sy xsakit perut..contraction semua takde..ada ka ini plak mucus atau nak beranak???sy mmg nak gi hospital kalau masih berterusan..cuma tnya ja dlu..ada pernah mcm sy tak??lepas bersama suami terus ada darah?? 38w

1 Trả lời

saya tak pernah lagi darah, tapi sbb awak da cukup bulan ,better p hosp. la sis, tambah darah still duk ada. at least tau kenapa n okay ke tak.

6mo trước

iya..tq awak..jap g nak cek bukaan..risau jg😣