Tips tak koyak

Hi mommy! Nak tanya ni? Siapa ada pengalaman bersalin? Ada tips tak supaya tak koyak? Hmmmm 😓 Saya tengah pregnant anak pertama, sekarang dah 36weeks & tunggu nak bersalin je ni. Tapi masih takut & nervous... Tolong jawab please...

Tips tak koyak
25 Các câu trả lời

anak prtama, klu mommy x reti meneran n lambat progressnya, biasanya depa akan buat episiotonomy, yaitu gunting sedikit, tu lebih selamat dari trkoyak smpai ke pggung..huhu.. doa la byk2 sis..