Suggestion untuk breast pump

Hi mommy! Nak minta tolong suggest breast pump yg okey dan sesuai untuk breast yg saiz sederhana kecil ni. Saya masih clueless nak pilih yg mana walaupun dah buat research, biasalah #firstmom 😁 Terima kasih mommy share pengalaman 😘

1 Trả lời

hi awak saya suggest better awak g kedai dia boleh demo sekali and awak boleh tanya.sebelum pergi beli awak ukur dulu ye sng.Macam saya saya beli youha ava gen 1 sekali insert 19mm

2y trước

saya pun beli youha gen 1. tp susu takde lagi so try pakai suka2 je utk test.