8 weeks pregnant

Hi mommy, I feel so tired lately ni. Jalan sikit, penat. Makan or begerak sikit, penat. Is this normal on forat trimester? Anyway ni first baby saya.

1 Trả lời

Saya sepanjang pregnancy rasa penat. 😅 Betul2 drastic change, sedangkan sebelum pregnant saya seorang yang sangat active. Kerja saya pun kerja berat. Tapi dah pregnant, saya kena resign atas sebab tertentu. 😊 Normal. Cuma, kalau ada kelainan spt ada rasa sesak nafas dll check dengan doc ya.

2mo trước

Kan, tapi I rasa tak best bila ada orang cakap kita ni mengada :( You're welcome 🫶🏻 Apa apa activity pun buat mana yang kita mampu je.