Mummy ada yg dh redeem ke hospital bag ni..??sy dh redeem...just nk share barang apa jea yg dia bgi

MommyDaddy&i

Mummy ada yg dh redeem ke hospital bag ni..??sy dh redeem...just nk share barang apa jea yg dia bgi
7 Các câu trả lời

awak sign up, pastu dapat emel pergi redeem ke? sebab sy sign up, tapi tak dapat apa2 pun 😅. dari 2022 anak first, sy try tapi tak dapat.

7d trước

eh x la sis,dia post dkt alamat rumah,tp skng ni nk kena ada bukti yg kita tgh pregnant,dia nk pic depan buku pink tu,ni kena bayar sis rm20,tp pd sy brbaloi laa,sbb bag pink dia tu jenis tebal dan besar,yg gift n sample tu mungkin barang yg kecik² tu...

tq share baru je sign up n request hosp bag ni

5d trước

welcome 😊😊😊

macammana nak dapat?apa ja dia bagi?

7d trước

welcome 😊

Mcm mna nk redeem tu ya sis.?☺️

4d trước

sign up dkt page dia fb MommyDady&i ni kena bayar rm20 sis lgi 1,msa nk sign up tu dia mntk pic depan buku pink,just untk cnfrm kn yg kita btl2 pregnant :-)

Camna nak redeem ni sis?

😍

👍