HAMIL 6 WEEK Saya mengandung masuk 6 minggi tp kdang ad kluar darah skit...adkah itu bahaya?

4 Các câu trả lời

Gi hospital terus sis. Saya mula2 brownish, lepas tu darah.. 3/4 saya gugur.. Pendarahan ketika pregnant bukan perkara biasa, jadi sis kena pergi hospital check..

Kalau turun darah ataupon sporting darah yg berlarutan, sebaiknya awak terus ke hospital utk dapatkan pemeriksaan yg lebih teliti ye 🙂

ya..better puan pergi ke hsptl or klnik asap tuk dptkn rwtn..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

puan, mohon ke hospital dengan kadar segera untuk pemeriksaan lanjut.