Assalamualaikum Ad sape2 sma due dete 31.10.2020 Tpi belum ade tanda2 nk bersalin lg

Assalamualaikum
Ad sape2 sma due dete 31.10.2020
Tpi belum ade tanda2 nk bersalin lg
18 Các câu trả lời

sama la, sya pun 31/10 .masi Xda tanda² ..sya risau tapi hsband kata semua ok juga tu jngn risau.. tapi sya stress sebab banyak kali org tanya perut Xsakit ka.. esok sya kena jmpa doktor, lusa pula jmpa nurse Xtahu bila baby ni nak kluar seronok sngt dlm perut ni😅..dah serabut pikir smpai mkn nenas pon masi juga Xde effect.. redha jelah allah da tentukan bila waktu sesuai dia kluar.. semoga ibu² semua mudah bersalin dan baby sihat aamiin..

4y trước

Aamiin..tq sis

Smoga dipermudahkan segala urusan persalinan nanti🙏🙏🙏.. Sya 7/11 belum ada tanda2 yg pasti.. cuma bila baby terlalu aktiv bergerak sakit bhgian bawa mis v.. Dan pinggang kadang sakit.. Kalu berjalan pun ngilu bahagian mis v.. Harap bersalin dgn lancar dlm masa terdekat ni..

4y trước

Aminnnn

semoga ibu2 yang menunggu hari tu, dipermudahkan urusan bersalin.. aamiin... smoga anak yg dilahirkan, sihat x kuning, n mnjdi ank yg beriman.. aamiin.. yg lama lg due tu, enjoy ur day with baby... kita geng... 🤗🤗🤗

4y trước

Aamiin..due dete dh smpi pn tp xde tanda2 nk bersalin lg

jangan risau sis baby masi seronok nak main2 lg kat dalam perot ibu ☺ . sy pun dlu masa anak sulung due date 3/3 , tapi anak lahir 14/2 tiada tanda2 tiba2 baby dah nak kluar 🤠. semoga sis dipermudahkan bersalin .

4y trước

Aamiin...tu la baby seronok dok dlm perut lg

Sama ..sya pun 31hb juga..msih xda tanda2..🙄saya jadi risau,,klu 31hb ney xbsalin lagi,2hb kena jmpa dktor pula..tp tiap mlm perut asyik mgeras je,,rasa gelisah to smpai xbleh tidurr..

4y trước

baby seronok dok dlm perut lg

Same mcn sye.. Tpi esok kena g serah diri kat hospital sbb ade GDM.. doa kan sye di permudahkan semua amin..

4y trước

Amen

sy due 2/11.. pun sama xde tanda.. anak first 38weeks besalin dah.. moge kite dipermudahkan lah.... aamin

4y trước

Aamiin

Skit pngang kerap sgt.. Baby kerap mengeras.. Tp xda tanda ape2 lg.. 😅 Sronk duk dalam perut agknye

4y trước

due dete dh smpi tp xde tanda2 nk bersalin lg baby seronok dok dlm perut lg semoga dipermudahkan bersalin nti aamiin

bby nak kuar 1.10 kot.. hehhe.. apapun semoga dipermudahkan urusan ye..

4y trước

😄 Aamiin..tq sis

wah xlama dah. moga dipermudahkan urusan. baby dan mami selamat.