Kuning baby makin naik

Hi mommy's,boleh share tips turunkn kuning baby selain menyusu susu badan.baby kerap jg poop n pee tp tadi check kuning makin naik dr 119 ke 126,terima kasih mommy's #firsttimemom #advicepls #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Jadual susu baby setiap berapa jam awak bagi? Selain penyusuan, boleh sewa lampu Fototerapi. Ada banyak pakej di luar sana yang murah murah.

1y trước

Sama-sama 🤗

kena bg sekerap mungkin. sejam sekali. lg kerap lg bagus. kalau susu badan mcm sikit, topap susu formula. bg guna sudu/cup/syringe.

1y trước

terima kasih sis,smlm pegi follow up cek kuning.syukur kuning turun ke 114 tp still dlm pantauan