Kencing kotor masa 24minggu

hi mommy,boleh share tak tips tuk clearkan kencing kotor 1 bulan ni dah 2-3 kli kene padahal mnum air byk juga .bila kencing air kencing ada sdkit cmpur drh pergi klinik dia bgi antibiotik skrg perut sllu kram bhgian bwh. #ingintahu

3 Các câu trả lời

minum air barli kurang manis sis..membantu sgt..sy pon bru lps kne kncing kotor..alhmdulillah td check klink air kncing dh ok.bnyak kn minum air putih dan jgn tahan kencing ye😊

1y trước

baik sis tq info nya..

sy pun sama juga. cuma checkup kali ni dh clear. sebelum ambil sampel air kencing, kencing sikit, basuh bersih2 bru ambil sampel .

Cuba bykkan minum air barli.. Bagus utk kencing kotor