Anak kerap nangis tanpa sebab

Mommy..ada kat sini yang ada pengalaman anak nangis non stop x? Macam mana eh, erm...Anak saya baru baik demam. Dia demam mengejut and tak pernah demam macam ni before this. Dia jadi kerap nangis, and bila nangis dia come with mengamuk yang berguling-guling tu. Kalau tido pun dia akan tido kejap2 and menangis like something bad happen ...#firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Dah bawa jumpa doktor? Anak buah saya umur 3 bulan detect penyakit rare. Situasi menangis je . mudahan utk puan dan anak, semuanya baik tanpa mudarat.

12mo trước

dah...tapi dr pun x tahu sebab dia kenapa

sama pernah berlaku seminggu lepas. demam kemudian 2 hari nangis je sampai hilang suara. hari ke 3 kembali normal dan ceria semula 1y1m