Jantung berdebar dan nafas pendek (short breath)

Mommy² yg ada pngalaman bole tlg bgtau tak knpa bole jadi mcm ni? Bila masok 23weeks baru rasa mcm ni.. sebelum ni x pnh pun.. risau 😔 #1stimemom

2 Các câu trả lời

sy alami benda ni dr first trim smpai sekarang dh 30 weeks.. kadang bila jantung berdebar emosi mcm nk nangis.. sy pernah tnya doktor punca sb gula sy rendah.. keadaan ni boleh dikatakan sama dgn anxiety.. bila sy mnm air manis br sy ok sikit.. tp kena control.. gula sy terlalu rendah even mkn byk benda manis.. even lepas mnm air gula di kk bacaan 4 je.. doktor ckp ni punca jd mcm tu.. mungkin puan berlainan punca dgn sy.. cuba check dgn doktor..

3y trước

ur welcome.. cuba check dulu ya dgn doctor.. mgkin ada mommies yg alami benda sama dgn kita tapi punca terjadi x sama sb badan kita lain2.. the best solution jumpa doctor dan terus terang apa yg puan alami sekarang.. kalau sy jd tgh2 malam sy akan pasang diffuser gelapkan lampu dan sapu minyak angin belakang bahagian atas saje..cuba mnm air manis sikit dan air suam n tido.. cuba psang alunan al quran atau instrumental music.. insyaallah it will heals.. take care puan.. 🙂

bnyk kan rehat sis klau penat

3y trước

wlcm sis. sbb sya.pun prnh rasa mcm ni . ddk or berdiri berdebar lps tu nafas pn pndek .