buku pregnant

hi mommy2, sy dh 9 weeks 5 days. next week bru prgi buka buku utk second baby. kiranya last week kna buka buku tp nurse mnta buku pregnant kita yg lama, sbgai rujukan. sbb sya dlu ada case low hb, 3 kali admit ward msa 1st pregnancy. Tapi buku tu dkt sabah, so sya mnta parents utk post ke tempat sy, dan parcel dihntr ke dlm kem husband. bila husband prgi tgok parcel, dah tkde. So kiranya buku 1st pregnancy sya dh hilang😢 mcm mana nk jawab nurse ya?buku tu btul2 pnting 😔 kenapalah ada manusia suka ambil parcel org lain punya. Bfore this, parcel sya prnah koyak dsebabkan org terambil, tu pn nasib baik,org tu call balik utk bg balik parcel tu. utk second pregnancy ni tkpe ke kalau tkde buku 1st tu? Sya risau.

1 Trả lời

pengalaman sy, takpe kalau xde buku first. mmg akan kene bebel sikit tp its okay awak terus terang je kat nurse tu mesti dia faham bukan salah kita hilangkan. tp kene bgtau segala risiko dr first preggy dlu

2y trước

ok baik. trima kasih❤