19 week masih blum rase baby gerak

Mommy2 sume sy da 19 week tp x rase baby gerak lg la,stakat ni pling2 pun pagi2 sbuh tu perut mengeras n timbul sblh knan je..kdg2 prut tu nmpk mcm berdenyut.

2 Các câu trả lời

Sama Sya sis rasa macam geli2 je dkt dalam perut kadang x DPT beza angin dgn gerak baby, doktor kata kulit perut tebal tu yg DPT nk rasa sgt ... Masa anak pertama dlu pun 25w baru dpt rasa dgn jelas 😆😆

Bby kecil lge la sis.. Klu gerak pun rsa mcm geli2 atau ketik2, nnti bby dh 26weeks.. Bru lh bby start dancing kat dlm tu, siap brenang kuak dada lge.. Good luck sis 💕