buku pink

Hi mommy2 smua .nk tnya ..utk yg 1st time buka buku pink .slalu nya nurse akan cek ape je ,n lama x tunggu?tq mommy2

7 Các câu trả lời

Saya pergi sebelum pukul 8.. Settle pukul 12.. Nurse tnya sejarah fmly.. Tanya pasal alah..chek dri hujung rmbut smpai hujung kami.. then.. Pergi amek darah.. Then minum air gula.. Tggu lebih kurang dua jam.. Amek darah lg.. Lepas tu jmpa dr scan.. Lepas tu refer dr gigi pulak.. Then baru balik..

5y trước

Yang cek gigi tu.. Minx tngguh bulan depan.. Sebab puasa minum air gula.. Mmg lembik gila.. Dia ckp cek biasa + cuci mybe