hb low

Mommy2 smua nk tnya cmne nk naikkan hb..smlm checkup mkin trun..any suggestion.sy dh mkn jmbu batu n mnm pati delima..tp trun jg..plz help me.

9 Các câu trả lời

Sis boleh cuba beaumama & jus delima gulsan , sy amal dr 2bulan pregnant alhamdulilah hb xpernah below 12

3y trước

saya minum jus delima gulsan tu makin teruk hb turun..

Sis cba amlkn syur2ran sprti kangkung, pucuk ubi kayu dan bayam..InsyahAllah akn naik..😊😊

4y trước

Wlcme sis..

Skrg mkn ubt apa..sy dulu pun mkn mcm2 tp sill trun..mkn iberet bru naik

4y trước

Sy mkn iberet jg..tp cek trn jga..

Sy pn trun..11.5 trun 10..Hmmm sedih sgt😭

4y trước

Skrg cmne..dh ok ke x

Ade mnum cafein tak

4y trước

Ooo...tq info

makan hati lembu

buah jambu batu.

I pun sama

4y trước

Skrg ok ke x resultnya

Try mkn kerang