Pembawaan baby

hi mommy2 smua .. boleh tak shared pembawaan baby yg mommy kena waktu pregnant... sy bawah bibir rasa kering sgt2 smpai jadi hitam2 mcm tu ... lepas bersalin dia akan automatik hilang ke ? atau kena tggu masa juga nak hilang... #firstmom #ingintahu

15 Các câu trả lời

sy gatal belakang badan..hari2 sblum tdo wajib mintk suami garuk..bru bleh tdo haha..kalau x garuk mau tekebil2 mata x tdo

sy jd gatal2 kulit habis gatal sampai beparut2 calar n ketiak jd gelap..

saya ni dah hujung2 trimester kena selsema pulak 😌 haiss

Sama la sis. Pstu dia jd mcm sensitif n mudah emo hehe

Muka naik jerawat, blkg bdn naik biji2 mcm ruam.

2y trước

sama dengan saya sis tapi saya dekat dahi penuh jerawat,, leher ketiak da hitam ,, lpstu naik biji2 merah dekat satu bdn ,, xberani nk pakai pape dekat muka ,, before pregnant rambut gugur lepas pregnant kurang lepastu makin lebat n nmpk kehitaman tu 😊