Bela kucing

Mommy2 semua ada bela kucing x kat rumah & ade effect apa2 x dkt baby?

3 Các câu trả lời

Mkcik sy dia ade bela kucing 20 ekor.. Tp kalo pndai jge kbersihan kucing, njis kucing tu kne sruh org lain urus kn, in sha allah ank shat jekk.. Doc pnh ckp, njis kucing ade kuman yg mbhaya kn baby n kndungan, so njis kucing ibu preggy xley bersih kn...

Saya 😀memg sy suka Sgt kucing. Bila boring je msty sembang n kucing. Nak buang or bg org kesian plak dkt dia. Tapi hsbnd slalu bising xbagi Bela kucing takut effect dkt bby. Harap2 xada apa2 smpai bslin.

kalau dahh bersalin , better kucing tuu letak dalam sangkar kee . yeela takut buluu diaa terbang terbang . nak jaga kesihatan anak kan .