Bell palsy

Hi mommy2 sekalian.. sapa kat dalam ni masa mengandung mengalami sakit bell palsy ? Saya pregnant 25w tngh alami bell palsy utk hari ke 2 .. brpa lama ye waktu kesembuhan korang ? 😢 Ni kali ke 2 saya rasa..before pregnant last year dh kena ..skrg tgh pregnant tiba2 dtg balik utk ke 2 kali..cuma kali ni tak terok mcm before pregnant #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

my friend kena 3 -4w jugak. tpi masa tu die dah bersalin 5m mcm tu.

2y trước

x tanya pulak 😅 tpi yg sye tau die ade pegi klinik la.