sesak nafas

mommy2 sekalian, nK tnya, korang pernah ada pengalaman x, batuk masa usia kandungan 8 bulan, pastu batuk susah betul nak baik sehingga rasa susah nak brnafas, mcm semput . boleh share x, selain makan ubat dr, apa patut kita buat? huhu

4 Các câu trả lời

sy penah kena tapi tak berani nak makan ubat,cuma banyak kan minum air putih je ngn air suam sampai lah baik...memang lambat nk sembuh tapi tu je cara sy ...sebab sy rse kalau makan ubat bukan bertambah baik....makin bertambah batuk nya ade lah....hehe....itu klau saya lah

Saya baru jadi minggu lepas ,batuk tak berenti sakit dada🥲 . Nak makan ubat batuk tak boleh , buang ais, minum air suam kerap . Alhamdulillah getting better sekarang nak lega dahhh

saya pernah jadi. seminggu lebih gak la baru sihat. saya banyak minum air suam je. makan ubat pun tak berkesan. bila batuk tuuu, rasa mcm nak terberanak 😂

Saya sebelum ni batuk tapi waktu dlm waktu kandungan usia 4-5 bulan..makan ubat batuk cap ibu dan anak alhamdullilaj cepat baik