Sakit bawah perut

Hi mommy² sekalian, nak tanya pernah tak korang sakit bawah perut smpi ke paha msa awal² preg? bende tu normal ke? sbb sy dri 1st tau pregnant smpai skrg dah 6weeks+ kerap sgt sakit bahagian bawah kdg mcm senggugut pun ad. tp syukur spotting takde. Cuma risau sbb kerap sakit bahagian tu.. btw sy bekerja and #firs1stimemom Tq yg merespon. Semoga murah rezeki🥰

4 Các câu trả lời

Sama sy pun rasa cm cramp2 tp x kuat dan x lama… lps tu rasa juga ngilu2 tp tak kerap x kuat spoting xde… mgkin sy mengasuh anak buah yang merap sikit skrang diax boleh xde orang dan x boleh letak nk dukung je tu rasa sakit tp masa rasa skit tu sy trus baring dgn anak2 buah skli baring then lena sehari entahlah berapa kli sy tido sy kuat betul tidur skrang

2y trước

ohh mcm tu.. ok sis.. sy pun sma kerap tdur mudah mengantuk wlwpun ckup tdur waktu mlm😅

Kalau kerap sngat sakit smpai mcm sengugut tu kena jumpa doctor ya. Saya awal preggy haritu mmg cramp2 juga tp tak lama masuk 6w dah xde cramp dah.

2y trước

okay sis.. hritu awk punya awal² tu cramp berapa lama? ada dlm seminggu ke

klu kerap sgt sakit xbaik.. pegi hsptl trs jmp dktr..klu sakit xkerap tu normal tapi sllnya msk tiga bulan slow2 akn hilang tu ikut pengalaman saya

2y trước

Okay sis. Thank you taw

Saya 7w mula cramp dekat peha belah kiri tapi ngilu2 mcmtu, pastu hilang, jadi waktu malam