Baby kurang aktif

Mommy2, normal ke baby kurang aktif... Sya dh 28-29weeks and dh start record baby kicking... Hari ni dh hruli ke 3 record, tp baby kurang aktif... Last kick pukul 7 lebih pagi... Dn skrg 3 ptg... Tp baby sgt kurang bgerak... Dh bingung n nangis2 kt husband siap ckp klu x cukup gerak get ready ke hospital... #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

hye mommy. .kalo bby msih krg bgrak sgra ke hosp ye mommy. .kalo mommy da buat mcm2 still x bgrak tros ke hosp. .take care mommy. .😘😊. .bby rhat kot 2..jgn rsau ye