35week 5day

Mommy2 mau tanya ba.... Kki mula naik bengkak sda.. Tapak kaki pun rasa skit mcm tu kena cucuk2 jrum.. Tu tanda2 nak bersalin sda ka, dgn d bwh prt tu rsa gilu2 da

2 Các câu trả lời

Kebanyakan begitu, org ckp dekat² mo bersalin, tp bengkak kaki ni sbb water rentention, boleh cari tips² kasi kurang bengkak.hari tu sa nmpk tu mommy smpi pki tongkat rupanya kaki dia bengkak teruk.sy x prnh pula bengkak kaki bila mo bersalin.hehe.2x sda.ni yg ke-3 tgl tgu hari teda jga bengkak.hehe

Normal sis. Pakai selipar tebal skit dalam rumah. Tido nanti letak bantal bawah kaki.