Demam Selsema

Mommy2 makan apa kalau demam selsema?boleh ke makan panadol? #23weeks

5 Các câu trả lời

Sy amek ubat kt klinik masa selsema n batuk. Bagitau siap2 ubat yg safe utk pregnancy. Pastu sy double check dengan doctor obgyn (kebetulan jumpa hari sama). Panadol boleh makan yg 500mg, ni doctor kt kk bagi makan sebab sakit kepala

Boleh awak 👍🏻 Check berapa mg 1 tablet. Jangan lebih 1000mg sekali makan. Macam panadol biasa tu 500mg 1 tab. So sekali makan 2 tab. Ni mmg refer dengan doktor

Sy da dua kali selsema sepanjang pregnancy ni. X demam, cuma selsema. Sy x ambik ape2 ubat or panadol. Just byk kn rehat n minum air masak banyak2..

2y trước

Xpe.. boleh je ambik panadol😊sis ade cek tak brape suhu demam sis?

xsilap sy paracetamol je blh makan. slain dri tu xleh makan.

panadol yg 500mg boleh. selain dri tu baik elakkan