Vitamin or pemakanan untuk IQ baby semasa hamil??

Mommy2.. ibu mengandung perlu ambil vitamin or pemakanan yg mengalakan pertumbuhan IQ dan tumbesaran baby? Kalau ada boleh suggestkan?

1 Trả lời

Sy amalkan ni dari anak 1st,start 4-5bulan sy dah mkan..ni 2nd pregnancy doc suggest mkan mase 6bulan++ sbab nnti baby trlalu aktif kat dlam takut terbelit tali pusat.. Hehe, anak 1st sy mmg cerdik dan semua bnde dia cepat.. Alhamdulillah, awk pun boleh try ni..nak kpastian boleh tnye doc dlu.. Sy beli kat guardian