1st pregnancy

mommy2.. boleh share sikit? nampak baby bump start bulan ke berapa? sy baru 13 minggu. dh nampak perut ? adakah sy yg gemuk? ? sbb ada org cakap, anak sulong ni, lambat sikit nak nampak perut #1st pregnancy #mommy bmi 22

62 Các câu trả lời

klau nak tahu... time pergi check kt KK tngok nurse tu ukur tinggi rahim paras mana... nnty awak boleh agak bby bump besar mana

Samelah kita 13minggu.. tapi saya comfius jgak sama ada perut sy yg buncit atau mmg bentuk perut pregnant... 😅😂

5y trước

Sy klau rasa perut ngeras time lepas mkan..time tuh lah nmpk perut.. huhu... nk tidur pun kkdang rasa dh tk rasa selesa.. 😅

Saya dah masuk tujuh bulan baru lah ketara sikit nampak. 😅 takpe lah baby bump kecil, yg penting baby nya shat 💕

Huhu awal lg tu sy dh nk masuk 21weeks pun xnmpk lg perut ... Tapi BBY dh start mengeras n gerak ... Sabar ye sis

5y trước

Hehehe sy pulak ckp sorok perut.. Xmau tunjuk kt org...

Masa anak pertama nak masuk 4 bulan baru nampak tapi anak yang kedua nak masuk 3 bulan dah nampak 😅😅

Sy pn dh nmpk perut, tp sbbkan pusat sy tenggelam, laki sy perut tu bunvit sbb sy gemuk.. Bkn sbbkan bby..

sy da 18week 1 hari xnmpk lagi sbb sy chubby perut pun berlipat 2 lagi😂😂😂😂

setiap pregnancy berbeza. jangan dgr ckp org stay healthy and positif😘😘

Sy 3 bulan da nmpk bump.. Anak sulung.. Sekarang da nk masuk 6 bulan, perot da mcm bola 😅😅😅

Sy 3bulan dah ade baby bump, mama sy ckp sy perut tebal tu besar 😂 lg pon bdn sy jnis cubby jugak

5y trước

Hehehe tu lah pasal, mujur time scan doktor check berat baby dgn umur dia sepadan