Anak perempuan

Hi mommy2 boleh kongsi tak pengalaman mengandung anak perempuan😍

17 Các câu trả lời

Alahan sampai 2 trimester, suka makan manis sangat, badan lembik je manjang tapi suka berjalan 🤣 berselera bila makan, tak suka makeup hehehe

alahan x teruk sangat mcm anak lelaki..tendangan x kuat sngt mcm mengandung baby boy😂 so overall pleasant experience x haru sangat🥰

Suka mkn manis & buah2an. Tiba2 Rajin mandi😂 muka glowing xde jerawat, suka dandan diri..xde morning sickness. Baby kick 12am-2am.

ank prtma dn kedua bby boy suka mkn masam2 .. ank ketiga bby girll suka mkn manis pula .. hmpir hri2 nk rasa manis je.

alahan muntah2 dari awal smpai ke beranak tapi alhamdulillah sepanjang mengandung tkde masalah langsung 😘

tidak blh telan benda yg masam2...asal jak nmpk mngga kompom mual terus hehe..

Malas bersiap sampai laki kata dah macam amah 😂😂

2y trước

sama.. sy bnyak pakai tudung sarung je😂😂😂😂