Pam Susu perlu atau tidak?

Hi mommy2 berpengalaman ♥️ Sya nak minta pendapat tentang Pam Susu,sya mmg plan nk df je,tp Sbnrnya perlu atau tak sya beli pam susu ya? Ada yang kata perlu,sbb takut jd bengkak susu ,at least depa kata standby yg manual pun xpa 😅 pada pendapat mommy2 mcm mna?kalau mommy kata perlu, sila sertakan jenama pam susu yang mommy gunakan 😆tkisah wayer panjang ka, handsfree ka,xdk wayer ka , suggest je hehe 😘 #firstmom

2 Các câu trả lời

sye rse wt mse skg better sis usha2 je brand pam susu.. nant lps bsalin bru decide nak bli yg mne.. sbb kdg kte x tw lps bsalin nant mcm mne.. ade yg bby nak df.. ade yg x ksah botol.. better sis tggu dlu..

klu plan full df, beli milk collector je.