Bsp bulan puasa

Mommy2 ada tak yang kena buat bsp bulan puasa ?boleh tak mommy2 share cam mana erl?#firstbaby #ingintahu

5 Các câu trả lời

Doc kat hospital ajar saya mcm ni. Sblm sahur cek sekali lepas sahur cek sekali. Sblm berbuka cek sekali selepas berbuka cek sekali.

3y trước

Saya pun first time sis 😄 tapi dapat puasa dalam seminggu je sbb berat badan turun mendadak 2kg dlm seminggu. Doc tak kasi puasa. So continue buat bsp mcm biasa.

beli tmpt kja test kt lazada murah n membantu xyah nk p klinik smpai 4kali 1hari

atas klinik kot.. mcm klinik sy if puasa bsp 3x je.. 8pg, 3ptg,9.30mlm

sy doc kk xkasi puasa buat bsp. tetap 4x sehari.

3y trước

ouhh ,okey2 fhm2 kire sis buat yg 4x kali yg biasa lah ..

x pyh pose klo nk buad bsp