Mana mommy2 due bulan 8 😍 ada yg dah bersalin??☺️

Mommy yg due bulan 8 ada yg dah bersalin ke? Jom kite share2 experience 🥰

29 Các câu trả lời

sy due 16/8 tpi blm bersalin lg kadang² trasa kerap mengeras kdg² sakit pinggang bila bby mengeras hehehe...

due 9/8 tapi masih belum ada apa² tanda lagi.. baby masih selesa kat dalam , harapnya tak over due lah..

due 3/8..masih berharap bersalin minggu ni 😄 x larat dh rasa bwk perut hehe dan still bekerja

Due 6/8 tapi baby takada tanda² nak keluar lagi. Maknya da tak larat bawak perut 😂

belummm...due 22/8.. ..tapi perut kerap mengeras bilaa banyak berjalan dan buat kerja

Due 30/8, tapi czer 9/8 ni.. doakan semuanya selamat ya.. kena serah diri 37w 🤭

due date 6/8 dah cukup bulan tapi baby Blum lagi nak keluar kot😁😁😁...

Belum lg.. bby msh nak ddk dlm prt lg.. blm hbs rental katanya 🤭

2mo trước

Baby seronok lg dduk dlm perut mmy🥰

Saya due 3/8, tp 30/7 ni dah nak kena serah diri kalau belum bersalin lg.

belum lagii.. si kecik ni masi nak enjoy kat dalam perut mamanya..

2mo trước

Hehehe seronok baby dlm perut🥰