Czer Bengkung

Hi mommy yang czer, nak tanya lepas czer ni korang ada pakai bengkung ke? Kalau ada lepas berapa hari eh boleh pakai bengkung? #firstbaby #ingintahu Sakit mata tgk perut gelebeh ni 😅🤣

1 Trả lời

saya start pakai hari ke 20, sebab tggu tmpat jahitan kering dulu. and kebetulan hari ke 20tu saya dah nak balik shah alam dari rumah mertua, pakai untuk elak gegaran terlampau dek jalan rosak. seba sakit bila terhentak

1y trước

iya, takut berpeluh nanti lambat kering . takut nanti jadi nanah dan sebagainya. untuk elak tu , boleh tggu kering dulu